Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Granty na ekologickou výchovu a zájmové kroužky

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 03. 03. 2017 14:06
  • Zastupitelstvo
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Na činnost středisek ekologické výchovy, různorodé ekovýchovné akce, projekty a materiály, ale také na dlouhodobou práci mysliveckých, rybářských a včelařských kroužků a oddílů mladých ochránců přírody jsou určeny dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje, z programů 8.1 a 8.4.

„Na program 8.1 Podpora ekologické výchovy a osvěty máme vyčleněno 2 mil. Kč. Na program 8.4 Podpora dlouhodobé práce s mládeží v oblasti životního prostředí a zemědělství pak dalších 400 tis. Kč. Žadatelé mohou získat až 100 tis. Kč na projekt,“ říká Jiří Löffelmann, člen rady kraje zodpovědný za životní prostředí, zemědělství a rozvoj venkova.        

Dotace jsou poskytovány až do 70 % způsobilých nákladů projektu, které mohou být z období od 1. ledna 2017 do 30. září 2018.   

„Žádosti budeme přijímat od 3. do 28. dubna 2017. Návrhy projektů doporučuji konzultovat s příslušnými pracovníky krajského úřadu,“ dodává radní Jiří Löffelmann.    

Bližší informace k programům jsou k dispozici na www.dotace.kraj-lbc.cz. Tato nová součást webu Libereckého kraje má za cíl usnadnit orientaci v celém procesu administrace dotací z krajského rozpočtu.      

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky