Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Na Bulovském létě získaly vítězné poháry starostky hasičské týmy Frýdlantu a Raspenavy

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 07. 2014 16:22
  • Rozvoj
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Hasičskou soutěž v požárním útoku „O pohár starostky obce“ – Memoriál Antonína Skály a zároveň závod Superpoháru vyhráli dívčí tým Frýdlantu a chlapi z Raspenavy (béčko).  Všichni se pak mohli zúčastnit slavnosti Bulovské léto, které pořádaly obec, SPOZ, TJ Sokol a SDH Bulovka.

Povzbuzovat a předávat ceny 16 účastníkům soutěže přijeli také Josef Jadrný, náměstek hejtmana LK pro životní prostředí a zemědělství, a Ivana Hujerová, krajská radní pro regionální rozvoj, evropské projekty a rozvoj venkova.

Frýdlantská děvčata dosáhla skvělého času 26:28 vteřiny před družstvy Bulovky (30:55), Dětřichova (43:12) a SDH Karlinky (48:81).

Raspenava B rozsvítila cíle za 20:61, druhé skončilo mužstvo Frýdlantu (21:91), 3. Jindřichovice p. S. (2:08), 4. Nová Ves (24:38), 5. Raspenava A, 6. N. Město.

„Věřím, že naše ženy v příštím roce vrátí putovní pohár zpět na Bulovku,“ hecovala domácí závodnice Romana  Šidlová při slavnostním předávání diplomů a pohárů.

„Děkuji také všem sponzorům -  firmě Grain Poustka, AHA komín Frýdlant, Stavebniny Žilka Frýdlant a firmě Meli-Projekt Hejnice,“ doplnila.

Odpoledne pak byly nachystány atrakce pro děti – Balónková show s Míšou, skotačilo se na nafukovacím hradě, malovalo se dětem na obličeje, dospělí si zase vychutnali skvělé občerstvení, vystoupení dívčí country kapely Proudy z Frýdlantu a hlavně koncert kapely Kabát Revival a Čaruj Landa Revival.

„Výborná vesnická atmosféra plná pohody,“ hodnotil akci Josef Jadrný, který se starostkou prodiskutoval i další možnosti odvozu a likvidace nelegálního odpadu ze skládek v Arnolticích, když první polovina je již i díky Libereckému kraji pryč.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky