Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Fotografická výstava ButerFly začne v 3. října v LŠU v České Lípě a pokračuje dražbou U bílýho černocha. Pivo a víno za 10 Kč!

02. 10. 2014

Frankenstein, Ježíš, či dokonce Kristus, to vše najdeme v Lidové škole umění v České Lípě 3. října v 17 hodin na vernisáži výstavy fotografií Silvie Lintimerové nazvané ButerFly aneb Kdokoli může vypadat jako cokoli.

Buďme tím, čím chceme, říká motto výstavy a vystihuje tak přesně duch expozice.

 „Původně jsme chtěla vyfotit motýla (angl. butterfly), nafotit poněkud jinak. Vzal tak na sebe podobu mouchy na tyčince másla (butter= máslo, fly = moucha. Pak už to šlo i u ostatních podobně, ať to byl sněhulák, mořská panna, Einstein nebo Střihoruký Edward," prozradila známá liberecká fotografka.

Od 18 hodin akce pokračuje v jazzovém klubu U bílýho černocha (ulice Boženy Němcové 2942, v České Lípě) dražbou vybraných fotografií. Výtěžek bude podle krajských radních Josefa Jadrného a Aleny Losové, kteří nad výstavou převzali záštitu, věnován některé dobročinné českolipské organizaci. Zahraje hudební skupina LizArt, pivo a vínko budou čepovány a nalévány za „vernisážovou“ cenu 10 Kč. Neberte to!

Výstava ButerFly již slavila velký úspěch v Liberci, Teplicích a Praze.

.

 

Mgr. Langer Jiří
jiri.langer@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226302
Mobil: 739541588

nemáme peníze, tedy za co sekat

Zadejtevcbcvb text

ghjhgjghjh

Zadejte text