Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Kraj opět podporuje hospodaření v lesích

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 06. 03. 2017 15:41
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Ochrana lesů proti hmyzím škůdcům, prořezávky lesních porostů, oplocení a nátěry mladých stromků i další prevence proti škodám způsobených zvěří. To jsou nejdůležitější aktivity, které v letošním roce podporuje Liberecký kraj prostřednictvím svého Lesnického fondu. Žadatelé si mezi sebou rozdělí 5,5 milionu Kč.

„Právě vyhlašovaný dotační program Podpora hospodaření v lesích zahrnuje činnosti, které odborní lesní hospodáři považují za prioritní. Do podmínek programu jsme zapracovali výsledky ankety, která proběhla loni v září. Lesní hospodáři pracují v terénu a jasně vidí, co naše lesy nejvíce potřebují,“ říká Jiří Löffelmann, člen rady kraje zodpovědný za životní prostředí, zemědělství a rozvoj venkova.         

Liberecký kraj z programu vynechal činnosti, které jsou nově podporovány ze státního rozpočtu. Příjem žádostí  bude probíhat od 1. dubna do 31. prosince 2017. Bližší informace jsou k dispozici na webových stránkách www.dotace.kraj-lbc.cz.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky