Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Slavnosti vratislavického piva Konrad okoření kapely Hrůzy, Sešlost a The Apples a nové pivo Spytihněv

Mgr. Langer Jiří

  • 21. 06. 2013 14:19
  • Životní prostředí

Sdílet článek

 

Slavnosti vratislavického piva Konrad okoření kapely Hrůzy, Sešlost a The Apples a nové pivo Spytihněv

Tradiční Slavnosti vratislavického piva Konrad se uskuteční v sobotu 29. června od 13 hodin v areálu pivovaru.

Podle ředitele pivovaru Petra Hostaše je pro tento ročník připravena řada překvapujících novinek. V průběhu odpoledne a večera vystoupí liberecká country kapela Sešlost, dívčí skupina The Apples (složení -  Helena Machová – bicí, Veronika Bartošová – baskytara, Simona Šteruská – sólová kytara, zpěv a Petra Svobodová – klávesy, zpěv) a jako hlavní host Michal Hrůza se svou skupinou Hrůzy. Poslechnout si je přijdou mimo jiné hejtman LK Martin Půta a jeho náměstek pro zemědělství a životní prostředí Josef Jadrný.

Možná, že si vyberou i druhou scénu, kde vystoupí rockové kapely Horror porno cocks, Infected CZ, Distance, Hope, Backfist, Everyday Hate a Jovanera.

„Návštěvníci se mohou těšit na nové uspořádání areálu, pivní halu s 30 pípami, dvě pódia a dalších 11 kapel různých hudebních stylů. V areálu se budou čepovat všechny druhy piva Konrad, včetně jednoho překvapení, vše za jednotnou cenu 15 korun, Červený král, Svatopavelské a novinkové pivo Spytihněv  bude  jen  o pět korun dražší, tedy za dvacet,“ zve ředitel s tím, že program je připraven i pro děti – kolotoče, soutěže…

 

  Podle Petra Hostaše je tedy na co se těšit, neboť pivo se zde vaří stále stejným způsobem jako při  první várce v roce 1872.

Vstupné je 80 Kč na místě, v předprodeji do 27. června 60 Kč v  Pivovarská hospodě nebo Pivovarské prodejně u pivovaru ve Vratisslavicích nad Nisou. (Viz také příloha - Vratislavický ležák)

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky