Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Krajský úřad vystavil práce z výtvarné soutěže Dnů GIS

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 20. 11. 2017 00:00
  • Digitální úřad
  • Rozvoj
  • Školství
  • Územní plán
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Součástí slavnostního zahájení Dnů geografických informačních systémů v úterý 14. listopadu bylo vyhlášení výsledků výtvarné soutěže. Ceny vítězům předával i hejtman Libereckého kraje Martin Půta. Nyní mají návštěvníci možnost zhlédnout oceněné práce ve vestibulu budovy libereckého krajského úřadu.

Dny GIS se konaly od 14. do 16. listopadu v budově G Technické univerzity v Liberci. Letošní účast čítala zhruba 700 návštěvníků. Ti mohli poznávat různá zákoutí geografie a na vlastní kůži se přesvědčit, že výstava GIS je aktuálně velice úspěšným fenoménem.     

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky