Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Členové krajského Výboru životního prostředí a zemědělství navštívili Libštát a Bělou

Mgr. Langer Jiří

  • 28. 04. 2013 20:59
  • Životní prostředí

Sdílet článek

 

Členové Výboru životního prostředí a zemědělství Libereckého kraje tentokrát  své zasedání  absolvovali v terénu - v Libštátě a Bělé.

Náměstek hejtmana pro tento resort Josef Jadrný vedle projednání tradičních témat zavedl účastníky na prohlídku handicapovaných zvířat v Libštátě.

Provozovatel útulku František Včelák připomněl, že se zde ročně postarají o více než dvě stovky zraněných zvířat.

„Jsem rád, že jsme spolu se členy výboru tento výjezd absolvovali. Je totiž vždy dobré se seznámit s organizací, kterou Liberecký kraj podporuje a která je v našem regionu jediná a vykonává velice záslužnou práci,“ řekl náměstek.

Poté se celý výbor přesunul o pár kilometrů dále do obce Bělá, kde je ve firmě DS Agro Energie s.r.o. provedl Josef Chuchlík bioplynovou stanicí, kterou firma provozuje.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky