Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Ukliďme si Český ráj. Tento víkend již počtyřiadvacáté

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 14. 10. 2021 08:52
  • Životní prostředí

Sdílet článek

Ukliďme si Český ráj. Tak se jmenuje tradiční akce, která se v této oblasti uskutečnbí o víkendu 16. a 17. října již po čtyřiadvacáté. Pořádá ji společnosti Outdoor Discovery, která je jedním ze zakladatelů Geoparku Český ráj o.p.s.

Program je tentokrát zaměřen na úklid odpadků v oblasti Maloskalska, Hruboskalska a okolí Trosek a drobné opravy infrastruktury na turistických cestách v Geoparku UNESCO Český ráj.

Akci podpořil Liberecký kraj, který poskytl finanční příspěvek na nákup pytlů na odpadky, rukavic, drobného železářského zboží a svačin pro dobrovolníky, kterých se letos přihlásilo celkem 40. Akce se zúčastní i Rosina Linhard a Paul Terpe, dva němečtí dobrovolníci, kteří byli vysláni do Geoparku Český ráj na půl roku německou komisí pro UNESCO, a ředitelka Geoparku UNESCO Český ráj Blanka Nedvědická.

TZ: Geopark Český ráj

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky